3.06.2017 г., 9:04 ч.

Радост 

  Поезия » Любовна
553 0 3

Забравила съм чувствата,

навярно скрила съм ги някъде в чекмеджето,

наред с онзи спомен наш.

Затворила съм ги със него.

 

И днес видях те теб.

Не се наложи чекмеджето да отворя,

не трябваше дори да ги извикам,

избягаха през някаква пролука 

и пак при мен дойдоха..

Въпреки че с цел затворени там бяха,

щастлива бях, че пак са с мен.

Подпалиха душата ми 

и тя гореше ден, и два, и три.

Но не изчака повече дъждът, 

пожара загаси.

...Нарадвах се поне.

 

Отново в чекмеджето ги прибрах 

и моля те недей ме среща пак!

© Моника Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??