2.02.2013 г., 22:43 ч.

Райската градина 

  Поезия » Любовна
577 0 2

Разруши се Райската градина,

дърветата, що от векове растяха,

всичко е на пух и прах,

не са това, което бяха.

 

Решил е някой нещо да строи,

без да го е грижа за майките, децата,

че къде ще дишат въздух чист,

а как да стигнат те до планината.
 

А на времето ходих и аз  

там, в Райската градина,

сега оставам без думи, без глас,

щом видя тази тъжна картина.
 

Но поне едно ще ми остане,

туй, що не може да  бъде взето,

спомените и всичко преживяно,

скрити на дълбоко в сърцето!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти,ти си един от малкото които са разбрали какъв човек съм
  • От всичко,което прочетох,разбрах,че си истински чувствителен към всичко хубаво и лошо и изразяваш чувствата си с чисто сърце!Успех!
Предложения
: ??:??