26.03.2010 г., 15:08 ч.

Равносметка 

  Поезия » Философска
514 0 3

Приятел, разгледай лицето си.
Поздрави се, щом откриеш надеждата.
Посъветвай се тихо със бръчките
(и от смях, и родени от грешките).

Направи равносметка добра
колко скоро след всяко падение
ти заставаше пак на крака.
Всяка грешка е път към учение.

И открий своя, личния, Смисъла,
който все те спасява във бедствия.

Работи всеки ден върху мислите,
често те ще прераснат във действия.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??