16.04.2008 г., 7:56 ч.

Равносметка 

  Поезия » Философска
1180 0 13

 

             Равносметка

 

В живота трупаме години

с житейските формалности.

Така създаваме  половини

от неосъществени цялости.

 

И подиграли се със времето,

(а то неусетно си лети),

убиваме в зародиш семето,

на съкровените мечти.

                                               

От злобата ни, тъй позната,

пустеят нашите души.

Дори понякога съдбата

не може да ни промени.

 

Ще дойдат тези дни, когато

при равносметка ще ни заболи,

че миг пропуснат си е злато...

A останалото... е пари!


© Русин Катански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??