19.04.2009 г., 14:12 ч.

Равносметка 

  Поезия » Философска
883 0 38

              Равносметка


Храм градих. За Любовта ти.
Ред по ред... И ден след ден...
Защита земетръсна. И от тътен.
От чужди досег. И от собствен плен...

Издигах кули. Досами небето.
И облаците галих. Да се стелят...
Усмивки везах. По сърцето ти.
И всеки бод бе страстен. И неделен...

Храм градих. За верността ти.
Но тя остана... В каубойски хан...
От него тръгна със манто през рамо.
А аз със шапка. И с перо. На мохикан...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??