Apr 19, 2009, 2:12 PM

Равносметка 

  Poetry » Phylosophy
884 0 38

              Равносметка


Храм градих. За Любовта ти.
Ред по ред... И ден след ден...
Защита земетръсна. И от тътен.
От чужди досег. И от собствен плен...

Издигах кули. Досами небето.
И облаците галих. Да се стелят...
Усмивки везах. По сърцето ти.
И всеки бод бе страстен. И неделен...

Храм градих. За верността ти.
Но тя остана... В каубойски хан...
От него тръгна със манто през рамо.
А аз със шапка. И с перо. На мохикан...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??