8.11.2008 г., 6:10 ч.

Разбитият ти живот 

  Поезия » Философска
494 0 5
Някой хубав ден ще си спомниш, че ти бях най-верният приятел... но мен вече няма да ме има...
Дано разбереш как тя разбива живота ти и те лишава от приятели...

06.11.2008

 

Съмнението бавно те обзема.

Какво ли утре ще ти донесе?

Изправен си пред някаква дилема

и силна параноя те тресе...

 

Изправен си пред някаква загадка

за изненадите на утрешния ден.

Изпълнен си единствено с догадки

за него, нея, тебе, мен...

 

Разравяш се из старите си чувства,

разбираш колко си сломен.

Откриваш в днешния си ден безумства

и нежен свят на други отреден.

 

Разбиваш сферата си на парчета

и търсиш смисъла на скучния си ден.

В химерите намираш си утеха,

а всъщност криеш колко си ранен...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??