11.08.2009 г., 22:25 ч.

Разбъркани надежди 

  Поезия
409 0 3

Разбъркани надежди

и тревоги...

Нехомогенна смес.

Така горчи!

Възможностите вече

се оплетоха

с презумпции,

обиди,

тегоби...

Навярно ще се спука

напрежението.

Ще шурнат застоялите води...

Безумци сме

понякога

пред себе си,

а после...

после

трайно

ни боли!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??