Разбъркани надежди
и тревоги...
Нехомогенна смес.
Така горчи!
Възможностите вече
се оплетоха
с презумпции,
обиди,
тегоби...
Навярно ще се спука
напрежението.
Ще шурнат застоялите води...
Безумци сме
понякога
пред себе си,
а после...
после
трайно
ни боли!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.
Благодаря ви, че споделяте с мен тези чувства. Бъдете здрави!