26.03.2017 г., 20:04 ч.

Разчупи ме 

  Поезия » Любовна
1026 2 10

Разчупи ме парче по парче,
оголи всеки нерв на душата
и кръвта застави да тече,
всяка фибра разбий без остатък.
После пак ме рисувай с очи,
със ръце ме извайвай ранима,
отпечатъка нека личи,
на поета и нежната рима.
Разчупи ме парче по парче,
всяко късче със дъх обожавай,
татуирай ми с устни сърце,
със целувки ме съживявай.

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??