3.11.2007 г., 14:46 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
1008 0 2

Върни се, моля те, върни се ти!

Душата ми от мъката гори,

сърцето ми от болката кърви,

очите ми се пълнят със сълзи.

Защо така далеч от мен си ти,

на прах разби красивите мечти.

Защо раздялата е толкоз тежка,

защо за тебе плача ден и нощ.

Защо ли болката така гореща,

над мене взима мощ.

Защо ли спомени нахлуват в мен,

защо ликът ти е толкова студен.

Ще се върнеш ли отново ти,

ще се слеят ли отново нашите съдби.

Ще продължи ли нашият роман

или отново ще остана сам.

Задавам си въпроси аз,

но не чувам отговор с твоя глас.

Явно писано било ми е така,

да се скитам самичък бездушевен в нощта.

© Стоян Керанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Слънце,ти никога няма да бъдеш сам,аз винаги ще съм до теб,както съм ти казвала неведнъж.Гледай напред,вярвай в любовта и тя ще дойде (hug)
  • Просто тъжна изповед!Върви напред,макар и с болката!Времето лекува!
Предложения
: ??:??