5.06.2007 г., 0:07 ч.

Раздяла  

  Поезия
502 0 0
Гори огъня, догорява
От останала тэжна жарава.
И останал е въглен изгарящ.
И изчезналата болка боли.
И спомените догарят.
И стара рана кърви.

Ти си там, в сърцето
И още твоето име мълвя.
И плъзга се на китара перцето,
И зачува песен тъжна една.
И изгарят лицето сълзи, пресъхнали вече.
И се връща твоя спомен, идващ от далече.

И вятър повява.
И дъжд завалява.
Прощавам се с тебе.
Ах, колко трудна раздяла.
От болка сърцето ми стене
И давам на вятъра жарта побеляла.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??