13.02.2008 г., 19:04 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
894 0 1
 

                   РАЗДЯЛА

                                На випуск 2004,  с много обич

 

Изправя ни пред прага на живота

училището в този ден.

За последно дава ни насока

и разделя теб и мен.

 

Разделя нашите съдби,

сплотявани до този час.

Превърнали сме се в мъже, жени,

съдбата друга е сега за нас.

 

Но ще продължиме да се учим,

оттук нататък, всеки ден.

Та в живота да сполучим,

на света и ние нещо да дадем.

 

Изправени пред прага на живота,

тук сме за последен път.

Всеки тръгва в своята посока,

но отново ще се видим някой път...

 

© Екатерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??