8.05.2009 г., 6:32 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
560 0 2

Всичко бе до тук,
спомени връхлитат един след друг,
да ви забравя няма да мога,
но в живота сам ще се боря!

4 години от живота дадохме си,
но накрая открихме себе си,
няма да забравя аз
всички глупости в час!

С усмивка всички спомени
ще се връщат като стари ленти
в моите мисли...
Как ще е без вас, не ми се мисли!

От днес вече трябва да сме големи,
няма да сме толкова често засмени,
всеки тръгва по своя път,
дано те отново се пресекат!

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??