1.07.2013 г., 22:39 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
588 0 11

Раздяла

             на Донка


И след хиляда години
няма да мога да свикна
далеч от мен да замине
душа, която обиквам.
Сто философа да пишат:

„няма прегради за обич“ ,
в мен на душата чепикът
пак ще направи мазоли
и тя с два крака ще хлътне
в дупката, дето остава
след гара, куфар и пътник 

и пред една незабрава...


Мадрид-Лондон

© Петя Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??