Jul 1, 2013, 10:39 PM

Раздяла 

  Poetry » Other
586 0 11

Раздяла

             на Донка


И след хиляда години
няма да мога да свикна
далеч от мен да замине
душа, която обиквам.
Сто философа да пишат:

„няма прегради за обич“ ,
в мен на душата чепикът
пак ще направи мазоли
и тя с два крака ще хлътне
в дупката, дето остава
след гара, куфар и пътник 

и пред една незабрава...


Мадрид-Лондон

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??