13.07.2008 г., 14:31 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
590 0 6

Пеперудена въздишка

сред кръсторазпнато мълчание,

безжалнопареща усмивка

и трудносиньо обещание,

тръпчивогризеща целувка

и блуднопреходна премала...

 

С възледни, грехородни пръсти

разплиташ срещата в раздяла.


 

 

 

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??