27.10.2010 г., 13:57 ч.

Раздялата е сложна и... 

  Поезия » Друга
694 0 11

Усмихвам се, ала треперя цялата.

Раздялата е сложна и горчи!

По пътя губех много отначалото!

Докато крачех, почна да вали...

Обърквах многократно ориентирите

и се сбогувах с паднали мечти...

Не ги дочаках. Исках да настигна

живота си по път от стръмнини.

Сега си тръгват хора, незапочнали

да виждат още.

А искат да четат!

И да усещат всичките пророчества

за смисъла на трудните неща.

Обидени са и разравят болката.

След тях ще тръгнат слабите души...

 

Усмихвам се, но няма да е същото.

Раздялата е сложна и горчи...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??