Недей да ровиш в мен така дълбоко,
Щастливо мое минало!
Добреее, разбрах, присъда доживотна
оттук нататък ще си имам.
Безмилостно ме караш да сънувам
неща пропуснати, не казани,
Не виждаш ли, че просто съществувам,
с баланса на света, наказана!
Не ми напомняй с тебе как се имахме...
че тази близост е изключена,
та ти си тръгна с него, стига!
И времето ми чудно с вас приключи.
Отивам аз на среща с мойто Бъдеще!
© Рот Блак Всички права запазени