Разговор без Валчер с ЙОВ!
Бог молитвите ни приема,прощава..но не забравя,
а, казват,че Дявола с миналото ни се занимава..,добавя?
Господ със Сатана лично уговори покушение и изкушение над Йов..
четох..мислих...не разбирам..изпитание ....или пък греховен Зов?
В трудния момент, Жената каза....ти още ли чакаш твоя Бог,
...и да ме убие ще го чакам.....той е И добър,а не само Строг!
и създаде Бог съзмездие...дари го щедро...макар И да беше "Монолог"!?
7.07.2024-Wiena
© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени