Налей ми още,
днеска ми е за последно.
О, зная, че затварям бара...
Ето плащам ти за туй поредно
и гася последната цигара.
Да не се разсърдиш пак ще мина,
абе да ти кажа само "Здрасти".
Утре заминавам,
догодина
ще дойда пак на тази маса.
И куфарите стегнах вече,
няма нищо важно тук да ме задържа.
Продадох всичко, а за него,
е, него друга го търгува.
Че глупав бил,
не, не е вярно.
Че най-умен той излезе -
навреме си усети и избяга.
На мен не ми върви любов на дребно.
© Десислава Танева Всички права запазени
не, не е вярно.
Че най-умен той излезе -
навреме си усети и избяга
!!! Браво