Sep 9, 2012, 12:11 PM

Разговор с барман 

  Poetry » Other
655 0 1

Налей ми още,

днеска ми е за последно.

О, зная, че затварям бара...

Ето плащам ти за туй поредно 

и гася последната цигара.

Да не се разсърдиш пак ще мина,

абе да ти кажа само "Здрасти".

Утре заминавам,

догодина

ще дойда пак на тази маса.

И куфарите стегнах вече,

няма нищо важно тук да ме задържа.

Продадох всичко, а за него,

е, него друга го търгува.

Че глупав бил,

не, не е вярно.

Че най-умен той излезе -

навреме си усети и избяга.

На мен не ми върви любов на дребно.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Че глупав бил,
    не, не е вярно.
    Че най-умен той излезе -
    навреме си усети и избяга
    !!! Браво
Random works
: ??:??