11.07.2023 г., 16:00 ч.

Разговор с живота 

  Поезия » Друга
334 1 2

 

Изгубих се между правилно и грешно,

а животът простичък присмива ми се смешно.

Каза ми “Ела насам, чуй това.”

Заслушах се и чух го… Всичко било просто игра.

Кой да предполага, а?

Казах си “Добре, от сега нататък нека всичко да е на шега.”

 

Ала животът пак ми се присмя,

оказа се че играта има правила…

Балансирайки тези две неща, ще намериш златната среда.

 

Послушах и това, но нещо липсваше…

Ами, да! Къде попада любовта?

Но за това, дори животът замълча.

Може би там се крие тайната, която всеки трябва да намери на тази земя. 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за съвета
  • Привет!
    Може ли един съвет?
    Опитай се пишейки разни нещица,
    Да не завършва всяка мисъл с буквичката "а".
    П.п. Сега вероятно ще дойдат тук читатели и ще ме разкритикуват за коментара, но пък ще прочетат какво си написала.
Предложения
: ??:??