15.04.2012 г., 11:42 ч.

Разходка из чуждите погледи 

  Поезия » Друга
508 0 0

14.04.2012 Дъжд

Кафяво настроение.

Кафява дълга ленена пола.

Скъсани гуменки.

Съзнание - на парчета.

Косата - пусната на свобода.

Якето кожено - отблъсква вятъра.

Спомени безброй.

Очите кърваво зелени.

Никакво спане.

И ром бушува във кръвта ми.

Часовникът е счупен.

Намират се само забравени думи по бели листа.

И мечтая

 за следващия.

Тогава ще стана красива.

И ще чакам - пак да ме върне към това. 

Кафяво настроение.

Кафява дълга ленена пола. 

Очите - кърваво зелени..

 

А ти... по това ще ме познаеш. 

И не се бави.

Чак когато изпълниш  целта си, ще можеш да бягаш.
А аз ще чакам следващия.

С кафяво настроение.

Кафява кожена пола

и очи, кърваво зелени...  

© Вики Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??