13.04.2009 г., 0:02 ч.

Разходка с лодка (с видео) 

  Поезия » Любовна
601 0 7

 



РАЗХОДКА С ЛОДКА

 

На хоризонта залезът гори,

лодка пори морските вълни,

гларус кръжи над водата,

с крясък гони тишината.

 

В лодката сме аз и ти

и обзети от мечти

гледаме натам, където

слънцето сбогува се с небето.

 

Бризът вее ти косата,

плавно движат се веслата,

фарът тъжно ни намига,

напомня, че нощта пристига.

 

Изгрява весела луна,

протягам се да те целуна

и след вълшебството голямо

с ръка прегръщам те през рамо.

 

Светлините градски са далече,

трябва да се върнем вече,

но тихо казвам ти сега:

- Ще продължиме на брега!

 

                            Изпълнение на живо:  Видео >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??