5.06.2018 г., 2:23 ч.

Разкажи ми 

  Поезия » Свободен стих, Друга
352 3 2

разкажи ми една история 
малка като шепа небе
откъснато от гръмотевиците на твоята истина 
едно чисто сега
без памет от минало и претенции за бъдеще
без очакването на времето
само усещането за мига
когато си по-лек от отражението си
в очите на другите или
по-тежък от капка сълза 
изплакана за теб

 

разкажи ми себе си
за да видиш мен

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш дарбата да пресъздаваш чувство...това различава стихоплетството от поезията!
  • Как го правиш, Наде! Това е талант!
Предложения
: ??:??