4.08.2009 г., 21:19 ч.

Разкрит 

  Поезия » Философска
468 0 1

Издава те това, което се опитваш да прикриеш -

колебания,стремеж за доминиране,

неудовлетворение от притежаваното,

когато недостига или имаш до безразличие.

 

Издават позите, които демонстрираш,

думите, претеглени пресметливо,

онова, що очите ти трескаво дирят,

студенината, с която върху друго се спират.

 

Преструваш се, а аз те преоткривам...

отвъд усмивките, думите, съшиващи обвивката.

Желаеш постоянно, незадоволим от нищо.

Пристрастен към актьорската лицемерна игра

отнемаща всичко, даряващо истински смисъл.

© Радостина Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??