5.09.2007 г., 11:34 ч.

Разкъсвай ме 

  Поезия
904 0 17
Разкъсвай ме!!! В очите ти догаря
нетленна и безумна любовта,
денят ми уморено преговаря
от вчера тайните слова.
Разкъсвай ме, душата ми се блъска
като слепец във твоята душа
и в сблъсъка реалността просъсква,
че ти си нечий, а аз ще съм сама.
Разкъсвай ме, от обич ме разкъсвай,
за този миг във ада ще горя,
но виж как всичко в мен се пръска...
дъхът ми секна и сърцето спря...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??