Sep 5, 2007, 11:34 AM

Разкъсвай ме 

  Poetry
906 0 17
Разкъсвай ме!!! В очите ти догаря
нетленна и безумна любовта,
денят ми уморено преговаря
от вчера тайните слова.
Разкъсвай ме, душата ми се блъска
като слепец във твоята душа
и в сблъсъка реалността просъсква,
че ти си нечий, а аз ще съм сама.
Разкъсвай ме, от обич ме разкъсвай,
за този миг във ада ще горя,
но виж как всичко в мен се пръска...
дъхът ми секна и сърцето спря...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??