16.04.2013 г., 8:02 ч.

Различен 

  Поезия » Любовна
499 0 1

Уморено ме поглеждаш

и свеждаш тъжни очи.

С тиха, неизказана болка,

до мен достига тъга.

 

Тъга за забравената обич,

тъга за отминалото лято,

за погубеното време

и  незаслужени обиди.

 

А когато от очите ти

искрена обич струи,

аз тогава не мога

обичта си да срия.

 

Обичам те такъв различен,

раздаваш сила, светлина

и като свещица горяща

те пазя в моите длани.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " искрена обич струи" колко хубаво си го казала.Хубаво е когато човек обича истински, тогава и прощава!
Предложения
: ??:??