3.11.2011 г., 22:33 ч.

Различен свят 

  Поезия » Любовна
623 0 14

Странно как ми избяга сънят,

щом реших да рисувам живота си.

Взех бои, взех дузина платна

и забърках мечтите с въпросите.

 

На платното изгряха звезди

и луната отново засвети.

Светъл спомен, красиво преди....

 В жълто злато валят цветовете.

 

После дъжд се роди, полудял...

В цвят на люляк страстта се разстели.

Любовта в моя поглед се спря

и в очите ми дом си намери.

 

В синьо бликнаха нови мечти,

(неведнъж в тях блестяха сълзите).

Често пъти от обич боли,

щом решим да й скрием следите.

 

Затова нарисувах света,

в който двамата с теб сме различни.

После, с първите капки зора

седемцветно денят се разлисти.

 

 

 

 

 

 

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??