15.03.2009 г., 8:27 ч.

Различия 

  Поезия
990 0 26

 

Аз съм хубава, а ти - романтичен.

Разпиляна съм, а ти - така прибран.

Мълчалива съм, ти вечно сричаш.

Когато заваля, си носиш дъждобран.

 

Припряна съм, ти никога не бързаш.

Тишината съм, а в теб е шумно.

Разкъсвам се, ти винаги ме свързваш.

Вълната съм, а ти - морето бурно.

 

Хоризонт съм, ти си светлината.

Звездите гледам, ти ги сваляш.

Въздушна съм, ти ходиш по земята.

Колеблива съм, решенията знаеш.

 

Ако се затичам, ти ще стихнеш.

Усмихваш се, а аз се чувствам лека.

Намерил си до мене как да стигнеш.

Кръстопът съм, а пък ти пътека.

 

 

© Ани Монева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??