1.04.2020 г., 17:41 ч.

Различните принцеси 

  Поезия » Пародии, Друга
972 3 12

Днес приказките са различни -
принцесите не са щастливи,
а принцовете не препускат
по някакви любови диви.
Снежанка срещна се със принца
и ябълка не беше яла.
Джуджетата със все панички
дори не беше и видяла.
Красавицата дълго спяща
сама събуди се с еспресо,
а вещицата своенравна
от парти нощно принц отнесе.
И Пепеляшка тиква няма -
със БМВ и два-три гарда.
Обути са и двата крака
със токчета със бранд на Прада.
А Мечо Пух приседнал тъжно
с гърненце мед седи и мисли:
„Как, всъщност пише се любов?
Или е станала излишна?“...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??