21.01.2012 г., 4:26 ч.

Различно мнение 

  Поезия
583 0 1

Време е настрана да оставя молива,
не знам защо, пиша само за тъга.
Но изглежда душата ми от нея прелива,
явно владея тази тъмната страна.

Погледнете звездите, толкова ярко блестят,
и знам, ще кажете: "уникална гледка".
Но аз ще ви кажа, че те просто скърбят,
и там горе се чувстват като в клетка.

Вижте луната как осветява нощта,

вие ще кажете:  "Каква красота",
аз ще ви кажа: "Горката луна".
Според вас защо вълкът тъжно надига глава
и започва да вие,  мелодия "Самота"?
Точно когато луната е цяла,
показала се в своята бяла премяна.

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??