30.07.2007 г., 10:35 ч.

РАЗМИСЛИ 

  Поезия
547 0 7
РАЗМИСЛИ

Потънал в пот си отива денят.
Слънцето търси легло да почине.
Залезът прашен заключва света
в приказана нощ, излязла от скрина.

Облаците нямат воалетки,
да скрият своите сълзи изплискани.
Душа не се печели с ръкостискане.
Кажете ми, защо сме всички статуетки?! 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??