Jul 30, 2007, 10:35 AM

РАЗМИСЛИ 

  Poetry
550 0 7
РАЗМИСЛИ

Потънал в пот си отива денят.
Слънцето търси легло да почине.
Залезът прашен заключва света
в приказана нощ, излязла от скрина.

Облаците нямат воалетки,
да скрият своите сълзи изплискани.
Душа не се печели с ръкостискане.
Кажете ми, защо сме всички статуетки?! 

© Венцислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??