4.07.2010 г., 1:45 ч.

Разочарование 

  Поезия » Друга
718 0 3

Навярно просто ми е много скучно.

За да се сещам все за тебе...

За безличните ти светли устни

или за малките очи кафеви.

Тялото без никаква извика

не ми е нужно, но го помня,

а веждите (които ти загуби)

често ме усмихват нощем.

Навярно просто ми е много скучно.

Защото май извивка някаква си спомних...

И устните ти – бяха си красиви устни,

докоснати случайно, топли.

Навярно просто ми е много скучно.

Очите ти не са със мънички размери

и май от мигли гъсти бяха обградени...

Навярно просто ми е много скучно.

За да изпитвам тази болка стара

по някакво забравено момиче,

което като всички си остава.

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "навярно ми е много скучно...за да се сещам все за тебе" ... За да се сетиш за един човек, първо трябва да си спрял да мислиш за него Много добро!
  • Благодаря..
  • Лее се като песен, много смислено... Поздрави !
Предложения
: ??:??