6.12.2011 г., 19:39 ч.

Разсъмване 

  Поезия
349 0 3

И в тъмнината

грее и покорява

светлината.

Натрупала

безкрай

любов

и състрадание,

тя гали

и спасява.

И пак

над нас

и в нас

се възвисява.

Разсъмваме се...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??