Dec 6, 2011, 7:39 PM

Разсъмване 

  Poetry
351 0 3

И в тъмнината

грее и покорява

светлината.

Натрупала

безкрай

любов

и състрадание,

тя гали

и спасява.

И пак

над нас

и в нас

се възвисява.

Разсъмваме се...

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??