18.07.2008 г., 8:48 ч.

Re: Aплодисменти за поета (човека) 

  Поезия » Философска
641 0 5

Да напише в стих от кал

спомените си поета

е бягство от лудостта

във суетата... Човешко е.

 

Браво на поета! Красиво е

да бъдеш трънче, макар и

виртуално... във стиховете

на поета, във вазата от кал

 

и илюзии... красиво, по яворовски.

И как, кажи, как си, вятър, но

със слънчево сърце...

и как, как си свободен,

 

хем натежал от илюзии...

Колко е полифоничен поетът

със път във сърцето -

пътувай, поете...

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??