6.03.2008 г., 11:42 ч.

Re - cycle 

  Поезия
577 0 10
 

Той

който знаеше как да разкъсва

и никой не успя

да износи себе си докрай

небето бе смачкано

като ненужна салфетка

звезди прокапаха

от всяка дупка

и тя

която пусна последната бримка

и после пак заедно

късаха небе

ръфаха звезди

накрая всичко ще бъде наред

ще изплюят  

мръсната хартия

преди да ги рециклират

докато тя абортира себе си

а той я зачева отново

 

 

 

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??