17.12.2015 г., 18:33 ч.

Рефрен 

  Поезия » Любовна
570 0 1

Понеже 
много пожелал си
и някога 
написал си рефрен...
Сега е твое - 
щастието наше ...
с мъничка русалка 
в ръцете
на тези -
двамата, 
които...
обичат да творят с душите! 

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??