Dec 17, 2015, 6:33 PM

Рефрен 

  Poetry » Love
575 0 1

Понеже 
много пожелал си
и някога 
написал си рефрен...
Сега е твое - 
щастието наше ...
с мъничка русалка 
в ръцете
на тези -
двамата, 
които...
обичат да творят с душите! 

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??