6.12.2007 г., 13:02 ч.

Реквием на едно разбито сърце 

  Поезия » Любовна
646 0 5

Може би някои ще кажат,

че съм полудяла

и навярно ще са прави,

но аз още вярвам,

че не си ме изоставил.

Още чакам да се

върнеш у дома,

още се надявам

макар и да зная, Скъпи,

че това е само илюзия.

След себе си ти остави

толкова празно пространство

и порой сълзи не биха

го запълнили.

Просто да беше казал,

че си отиваш, вместо да

ме оставяш да плача.

Може би след време

ще си дадеш сметка,

макар и никога да не

си го чувствал.

Сега ще утешиш ли

рабитото ми сърце?

Ще го накараш ли да

спре да бие за теб?

Нима би те забравило,

както ти мен?...

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??