31.10.2010 г., 23:45 ч.

Реквием за утрешния ден 

  Поезия » Любовна
854 0 17

Преплитаха се пръстите

смразени в тъмнината,

над тях в красиви форми

гаснеха последните искри...

 

И не усещах сякаш страх.

Не потъвах във сълзите ти

- море нестихващи вълни...

И бяхме само аз и ти.

 

Пленил най-ранните лъчи,

въздигна се светът със вик.

На тръгване, кажи, как само

да оставя две нажалени очи?

 

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??