10.07.2024 г., 15:24 ч.

Решение 

  Поезия » Строги форми
108 0 2

Ще драсна скучно злободневие

по бялото поле на лѝста.

Живот ли? Просто ежедневие.

И няколко банални липси.

 

Ще се забавя преднамерено.

Не бързам никак да почистя.

А нещо, още ненамерено,

ме кара трескаво да мисля.

 

Ще се загледам с недоверие

какво графитът ми описва.

Наместо плана и решение

рисува облаци по лѝста.

 

Навярно там е и ключето:

единствен праг ни е небето.

 

 

© Богдана Калъчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??