Реших!
Къде в житейския си път изгубих своята наивност?
Защо си мисля, че съвсем останах без добра сетивност?
И уж от грешките се уча, но май че не научих много...
Сгреша ли, за пореден път сама към себе си съм строга.
Годините ми с мен растат, а шанс след шанс все проигравам.
Но права е Едит Пиаф - за нищо да не съжалявам!
Харесвам този борбен дух и много му се възхищавам!
Не бягам от проблеми трудни, реших: в живота си оставам!
© Мария Борисова Всички права запазени