21.08.2017 г., 15:37 ч.

Реших се любовно писмо да напиша 

  Поезия » Философска, Източни форми
561 1 0

Реших се любовно писмо да напиша...

но празен остана листът...

тъй както остава си празен животът...

щом няма я в нас любовта...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??