9.01.2007 г., 16:55 ч.

Ревност 

  Поезия
893 0 4
Целувка с мирис на уют
.. а завистта ни гледа отстрани
Думите ти в мен кънтят
.. от самота не може да заспи
Топли пръсти носят нежност
.. от студ и болка всеки ден крещи
Потъвам с тебе в безметежност
.. в казан от детска злоба още ври
Нощ с омаен, сладък дъх
.. шепти и хапе устните до кръв
Екстазът взема своя връх
.. иска и се ти да бъдеш пръв
Любов полагаш в моите нозе
.. наяве своя жалък сън сънува
В замяна давам своето сърце
.. по пътя към ада тя вече пътува

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??