5.12.2009 г., 9:04 ч.

Рисунка 

  Поезия » За деца
467 0 1

На белия лист

с молив във ръка

драсвам първата

плаха черта.

После овала -

ето главичка

и точица малка -

окото на птичка.

Завършвам крилцето

и е готово.

Птичето малко

ще литне отново.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дават ми крила твоите детски светове и чистота, с която пишеш, с обичта към децата...
Предложения
: ??:??